Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Pegasus Events heeft uitgebreide kennis van Rotterdam en zet dat om in bijzondere programma´s rond Rotterdamse thema´s als architectuur, water, havens, maritiem, cultuur en culinair. U kunt bij Pegasus Events terecht met zowel kleine als grote groepen.

Pegasus Events heeft haar dienstverlening verdeeld over twee divisies;

“Experience the city” – Pegasus Rotterdam

Bij Pegasus Rotterdam kunt u terecht voor bedrijfsevents in en om de Maasstad, waarbij kan worden gekozen uit een aantal bewezen succesprogramma’s, maatwerk of een combinatie van beiden.
Het label Your DMC Rotterdam valt ook onder Pegasus Rotterdam. Hiermee bedienen we reisprofessionals die met groepen naar de stad willen komen. Het van A tot Z verzorgen van accommodaties, activiteiten, transfers, restaurants en feesten is hun passie.

“Events to remember” - Pegasus Specials

Pegasus Specials heeft als missie; organiseren van het event wat wordt herinnerd. We vertalen de input die u geeft tijdens de intake naar een productieve kick off met verrassende elementen, een onvergetelijke incentive reis in Nederland of daarbuiten of een salesmeeting waar iedereen wordt gevoed met goede ideeën in een bijzondere ambiance.

Wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijkheden en invulling van het bedrijfsuitje of maatwerk event, neem dan gerust contact op met Joris de Vos.

 

Bezoek de website: 

BusinessClub Prins Alexander
Dinkel 5 | 3068 HB Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E