Digitale zeepkist

Leden kunnen hier een digitale zeepkist beklimmen. BCPA stelt u in de gelegenheid om op deze digitale zeepkist uw 'pitch' te geven. Dat kan door middel van een korte tekst met afbeelding. Wenst u plaats te nemen, dan nodigen wij u van harte uit om uw pitch aan ons te zenden.

 

Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?

Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?

Ga dan eens een vrijblijvend gesprek met mij aan. Dan kijken wij samen naar wat je nodig hebt om tot het beste resultaat te komen, voor jou én jouw organisatie.

Mensen bereid zijn te veranderen als zij daarvan de noodzaak inzien. En mensen hebben het vermogen om te bereiken wat zij echt willen bereiken. Ook jij.

Lees meer

De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur

De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur

De missie van de stichting Meemaken in Miniatuur is om zoveel mogelijk mensen de wereld in miniatuur te laten beleven in meest brede zin, met name kinderen, senioren en minder validen. Wij willen hen laten genieten en hen iets leren door de bijzondere ervaring van model-, maquette- en miniatuurbouw.

Lees meer

Pegasus Events

Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Lees meer

Lievaart Vormgeving & Communicatie

Lievaart Vormgeving & Communicatie

Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

Lees meer

Erasmus uitvaart & begeleiding

Erasmus uitvaart & begeleiding

Erasmus uitvaart & begeleiding. Wanneer iemand in uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Ik help u graag bij het samen vormgeven van het afscheid met suggesties en professioneel advies.

Lees meer

Design schoonmaak

Design schoonmaak

Design schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf waar de medewerkers met veel enthousiasme en professionaliteit staan voor hun werk. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een flinke maar ook trouwe klantenkring.

Lees meer

BusinessClub Prins Alexander
Dinkel 5 | 3068 HB Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E