Lunchbijeenkomst: Corona, de sprint die een marathon werd

Lunchbijeenkomst: Corona, de sprint die een marathon werd

Van 19 mei 2021 12:00 tot 19 mei 2021 14:00

Bij Leefgoed de Olifant

Geplaatst door YourSite

Categorieën: Bijeenkomst

Gezien: 213


ENC nodigt graag leden van de BCPA uit voor:

Corona, De sprint die een marathon werd.
Uithoudingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit van de ondernemer.

Nederland is weer een spreekwoord rijker, begin 2020 ‘ging de vleermuis in de soep’, als in ‘toen het allemaal begon’. De saamhorigheid was énorm en samen zouden we een sprint trekken en dit virus verslaan. Helaas kunnen we stellen dat de sprint een marathon is geworden. Een totaal onverwachte en ongewenste marathon die wij ongetraind moeten lopen.

We hopen dat de finish in zicht is maar harde klappen en teleurstelling zijn aan de orde van de dag.

De bijeenkomst staat in teken van ondernemers die ondanks corona hebben doorgepakt. Die op een creatieve manier het hoofd boven water hebben gehouden. Welke marathon legt u af?

Vragen waar u zich over mag buigen zullen door Kees Kuijlman worden ingeleid en de uitkomsten zullen door hem worden samengevat.

  1. Wat waren jouw belangrijkste problemen in jouw bedrijf met corona
  2. Wat heb je geleerd over jouw medewerkers in deze periode en wat doe je daarmee?
  3. Welke keuzes heb je gemaakt die de toekomst van jouw bedrijf beïnvloeden?
  4. Wat heeft corona jou opgeleverd?
    (Denk aan resultaat, innovaties, nieuwe structuren, werkmethodes, enz.)
  5. Wat heb jij nodig van collega-ondernemers of instanties om goed verder te kunnen?
  6. Welke van jouw overtuigingen en visie zijn door corona veranderd?
    (Denk aan businessmodel, menselijk kapitaal, financiering, samenwerken, innovaties)

Gespreksleider Kees Kuijlman

Na een boeiende carrière in het eigen familiebedrijf en in de top van het bedrijfsleven besloot Kees (1954) in 2000 zijn ervaring, kennis en energie in te zetten voor kleine en middelgrote familiebedrijven en jonge ondernemerschap. Een omgeving met veel emoties en diepe menselijke vraagstukken gecombineerd met ondernemerschap en zakelijkheid.

Hij is breed opgeleid op het gebied van management en op verschillende terreinen gecertificeerd in coaching, training en het faciliteren van creatieve denkprocessen.

Werken met Kees betekent werken vanuit je essentie naar degelijk resultaat in business en leiderschap. Hij omarmt innovatie en werkt aan het verbinden nieuwe kennis van jonge mensen met de ervaringskennis van meer senioren in het bedrijf.

Inmiddels is hij gespecialiseerd in stresspreventie en de gevolgen van burn-out en is hij partner van het CSR-centrum. Hij coacht en begeleidt de ondernemers, leidinggevenden en medewerkers die last hebben van mentale en fysieke verstoringen door chronische stress.

Locatie

Ter vervanging van de ronde tafelbijeenkomst organiseren wij corona-proof een lopende lunch met interactieve vragen bij:  

De Dames, Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Groenendijk 325, Ver-Hitland,

Nieuwerkerk a/d IJssel 

Tijdschema:

Ontvangst: 11:45 uur
Inleiding: 12:00 uur
Wandeling: 12:15 - 13:30 uur
Reflectie: 13:45 uur
Afronding: 14:00 uur


Wat moet u doen

Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de bijeenkomst leveren. Omdat we een beperkt aantal deelnemers mogen ontvangen zou het kunnen dat u op de wachtlijst komt. U ontvangt een bevestiging van uw deelname.
Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Peter Meulendijk: 06 54751462 of mailen naar

Eventuele wachtlijst

Wanneer u onverhoopt niet deel kunt nemen is het belangrijk om u af te melden. In dat geval wordt op basis van datum en tijdstip van aanmelden de deelnemerslijst aangevuld vanuit de reservelijst.