Lunchbijeenkomst: Corona en ondernemen

Lunchbijeenkomst: Corona en ondernemen

Van 27 augustus 2020 12:00 tot 27 augustus 2020 14:00

Bij NH Hotels Capelle aan den IJssel

Geplaatst door YourSite

Categorieën: Bijeenkomst

Gezien: 392


Thema: Ondernemen en Corona

Covid-19 heeft onze wereld op zijn kop gezet. Het virus zorgt voor een wereldwijde recessie en een ongekende economische dip. Het CPB verwacht in 2021 een krimp van minimaal 7 procent en honderdduizenden extra werklozen. Er ontstaan door de gevolgen nieuwe business-modellen, ingrijpende arbeidsmarktontwikkelingen, aanpassingen op de werkvloer, productiewijzen en vormen van dienstverlening. En er zijn veel verliezers, maar komen ook winnaars. Wat betekent dat voor de inrichting van economie en maatschappij? Ons gedrag als producent en consument? Hoe en wie overleeft? En hoe passen ondernemers en bedrijven zich aan? Met sprekende en zichtbare voorbeelden uit de regio.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

Frans BeskersGespreksleider Frans Beskers

Met mijn onderneming De Rotterdamse Aanpak geef ik al 28 jaar advies en coach ik ondernemers, organisaties en bedrijven met managementvraagstukken. Ik ben een bruggenbouwer tussen marketing en HR. Ik zeg altijd "Doe wat gedaan moet worden, en laat wat niet effectief is." Ik schakel in mijn werk eenvoudig van CEO naar portier en vice versa, puur menselijk en puur zakelijk dus. Mijn carrière als acteur en theaterproducent vormt de basis voor mijn creativiteit en maakt dat mijn strategische communicatie snel draagvlak vindt.

 

Gastheer/locatie:

Locatie marginWe zijn te gast bij NH-hotels te Capelle aan den IJssel.
Op deze locatie zal het de deelnemers weer aan niets ontbreken.

Ontvangst vanaf 11.30 uur
Start van de bijeenkomst 12.00 uur
Einde 14.00 uur

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Barbizonlaan 2 | 2908 MA Capelle aan den IJssel | T. +31 10 4564455

Wat moet u doen

Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de discussie leveren. We hebben mede door Corona een beperkt aantal plaatsen en we delen in op basis van aanmelding. Uw deelname is pas zeker wanneer u de bevestiging ontvangt.

Van deze bijeenkomst zal een verslag worden opgenomen in de september edities van Alexander Business Magazine en het IJssel Business Magazine.

Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Peter Meulendijk: 06 54751462 of mailen naar .