Lunchbijeenkomst

Van 25 augustus 2021 12:00 tot 25 augustus 2021 14:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 127

De economie is uit de startblokken gekomen.
De ondersteuningsmaatregelen zijn afgeschaald en de vraag is zijn we instaat om de economie voldoende nieuwe impulsen te geven, tijd voor een reset.

Veel ondernemers staan voor de uitdaging hoe nu verder, gewoon door op de oude voet lijkt voor veel bedrijven geen optie. Er zal veel veranderen zo is de verwachting en zijn ondernemers nog in staat om verder te gaan of dreigen ze alsnog kopje onder te gaan.
Welke gevolgen hebben de overheidssteunmaatregelen wanneer deze worden afgebouwd voor bedrijven die weer op eigen kracht verder moeten. Levert uitstel van belasting voldoende soelaas om het herstel van de onderneming mogelijk te maken.
Hoe staat het met werkgelegenheid na de opstart. Hoe zal flex versus vast zich gaan verhouden.
Is het consumentenvertrouwen groot genoeg om weer geld uit te gaan geven zodat de retail weer een gezonde sector kan worden en hoelang gaat dit allemaal duren.
Duurzaam ondernemen krijgt een extra impuls door de lessen uit de coronacrisis en de transitie naar schone energie wordt met voorsprong aangepakt.
Allemaal zaken waarop moet worden voorgesorteerd. 
 
Dit zijn de onderwerpen die tijdens de ENC-lunchbijeenkomst aan de orde komen en waarbij uw inbreng weer zeer welkom is.
Meld u aan en ontmoet weer collega-ondernemers en om samen de discussiëren over de toekomst van uw en andere ondernemingen.

Tijdschema woensdag 25 augustus:
 

Ontvangst:

11:30 uur

Inleiding:

12:00 uur

Start discussie:

12:05 uur

Samenvatting:

13:50 uur

Afronding:

14:00 uur


Wat moet u doen
Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de bijeenkomst leveren. Omdat we een beperkt aantal deelnemers willen ontvangen om een waardevolle bijeenkomst te kunnen garanderen zou het kunnen dat u op de wachtlijst komt. U ontvangt een bevestiging van uw deelname.

Eventuele wachtlijst
Wanneer u onverhoopt niet deel kunt nemen is het belangrijk om u af te melden. In dat geval wordt op basis van datum en tijdstip van aanmelden de deelnemerslijst aangevuld vanuit de reservelijst.


BusinessClub Prins Alexander
Jacob van Akenstraat 80 | 3067 JR Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E