Webinar: Ondernemen en Corona II

Van 25 november 2020 12:00 tot 25 november 2020 13:30
Bij Online
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Webinar
Gezien: 125

Onzekerheid mobiliteit stagneert voortgang bij werkgevers.
Wat nu te doen om straks stappen te maken?

Covid-19 bracht rust op de weg. Maar voor degene die over de Grote Kruising en de Algerabrug rijden, lijkt die rust soms ver te zoeken. En ook al is het voor u even minder druk op de weg of staan uw parkeerplaatsen leeg, alle modellen wijzen er op dat dit een tijdelijke situatie is. Het verkeer blijft in de komende jaren groeien. Het OV is een onzekere factor geworden. Thuiswerken wordt massaal gedaan, maar moet de thuiswerkplek dan omgebouwd worden tot een professioneel kantoor?
Het wordt tijd voor duidelijkheid! Waardoor ontstaat er in de komende jaren verkeershinder en hoe kunnen we die oplossen? Als we medewerkers laten thuiswerken, waar zijn we dan wel en niet verantwoordelijk voor? Kennispartner De Verkeersonderneming laat zien hoe het anders kan, wat er wel en niet moet, hoe u zich kunt voorbereiden.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Infrastructuurprojecten die op stapel staan
  • Rechten en plichten bij thuiswerken
  • Probeeraanbod voor slimme mobiliteit
  • Een thuiswerkvergoeding versus de reiskostenvergoeding 

elske van de fliertGespreksleider Elske van de Fliert
Mobiliteitsmakelaar van De Verkeersonderneming Elske van de Fliert helpt nu ruim 13 ondernemers hun doelstellingen halen op het gebied van duurzame mobiliteit. Vanuit De Verkeersonderneming biedt zij kosteloze ondersteuning als het inzichtelijk maken van fiets en OV potentie via een mobiliteitsscan, de thuiswerkplek, fietsprobeeraanbod en maatwerk daar waar u het nodig heeft. 

zoomWe ontmoeten elkaar per Zoom
Omdat fysiek bij elkaar komen op dit moment niet wenselijk is heeft het bestuur van Business Club Prins Alexander besloten de bijeenkomst via Zoom te organiseren. Na aanmelding ontvangt u als deelnemer de inloggegevens om deel te nemen aan de sessie. Voorafgaand ontvangt u stukken per post die het deelnemen aan de discussie extra interessant maken.

Tijden:
12.00 uur: Welkom en aftrap
Discussie rondom stelling o.a. in kleine groepen waarna weer centraal wordt gediscussieerd.
13.30 uur: Einde van de bijeenkomst

Wat moet u doen
Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de discussie leveren.
Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Peter Meulendijk: 06 54751462 of mailen naar . 

Gaan

  • Gravatar Joris de Vos

BusinessClub Prins Alexander
Jacob van Akenstraat 80 | 3067 JR Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E