Lunchbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van de Retail eruit?

Van 19 februari 2020 12:00 tot 19 februari 2020 14:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 433

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich niet meer inschrijven voor deze bijeenkomst.

Thema: Hoe ziet de toekomst van de Retail eruit en die van de winkelgebieden in het bijzonder. Een verkenning.

De detailhandel/Retail -zowel online- als fysiek bevinden zich in onrustig en onduidelijk vaarwater. De ontwikkeling van winkelverkopen en de ontwikkeling van onlineverkopen (262 miljoen online aankopen in 2019 en bijna 26 miljard omzet) levert vaak een grillig beeld op. Zo sluit de ene na de andere winkelketen haar winkeldeuren. Vooral kledingketens, huishoudelijke winkels en warenhuizen hebben het zwaar, worden veel winkelstraten steeds leger en kampen kleinere winkelgebieden met leegstand.

Wat betekent dat voor de leefbaarheid van binnensteden. Is er straks alleen nog ruimte voor de grootwinkelbedrijven? Wat te denken van de stroom aan bestelwagens en de toegenomen verkeersdruk door thuisbezorging voor woonwijken. Welke antwoorden heeft de gemeente en welke plannen ontwikkelen de eigenaren van de winkelcentra in deze regio. Hoe zit het met de plannen en levensvatbaarheid van de winkelgebieden in Rotterdam, Krimpen en Capelle?

frans beskersGespreksleider Frans Beskers
Met mijn onderneming De Rotterdamse Aanpak geef ik al 28 jaar advies en coach ik ondernemers, organisaties en bedrijven met managementvraagstukken. Ik ben een bruggenbouwer tussen marketing en HR. Ik zeg altijd "Doe wat gedaan moet worden, en laat wat niet effectief is." Ik schakel in mijn werk eenvoudig van CEO naar portier en vice versa, puur menselijk en puur zakelijk dus. Mijn carrière als acteur en theaterproducent vormt de basis voor mijn creativiteit en maakt dat mijn strategische communicatie snel draagvlak vindt.

flex loungeGastheer/locatie
flex loungeWe zijn te gast bij de FlexLounge waar het team van Tjeerd de Lange ons gastvrij in zijn geheel vernieuwde zalencomplex zal ontvangen.
Flexlounge heeft 9 verschillende afsluitbare zalen met airco, verdeeld over 2 verdiepingen, voor u ter beschikking van 18 tot 90 m2 voor 2 tot 100 personen en is per dagdeel (4 uur) te huur.
Onze flexibele instelling zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan voor u klaar om samen met u te kijken naar alle mogelijkheden om voor u het beste resultaat te behalen door dit persoonlijk en flexibel in te vullen.

Wanneer: 19 februari 2020
Waar: Flex Lounge, Lylantse Plein 1, 2908 LH Capelle aan den IJssel
Inloop: vanaf 11.30 uur
Bijeenkomst 12.00 uur tot 14.00 uur
Voor de lunch wordt gezorgd.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Wat moet u doen
Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de discussie leveren.
We hebben een beperkt aantal plaatsen en we delen in op basis van aanmelding.
Uw deelname is pas zeker wanneer u de bevestiging ontvangt.

Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Peter Meulendijk: 06 54751462 of mailen naar .


Gaan

  • Gravatar Gert-Jan Vlug
  • Gravatar Michel Kuipers
  • Gravatar William Bos
  • Gravatar Fred Lingsveld
  • Gravatar wortelboer
  • Gravatar René Buitenhuis
  • Gravatar F.W.M. Sonsma
  • Gravatar Kees van Steensel
  • Gravatar Rinus Lievaart

BusinessClub Prins Alexander
Jacob van Akenstraat 80 | 3067 JR Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E