Credits

We zijn gestart in de regio Rijnmond maar willen op korte termijn landelijk uitrollen. Naast de B2C tak, komen wij via onze Community Managers bij zo'n 200 bedrijven per maand aan tafel.

B2C module

Credits biedt haar leden met één pas toegang tot exclusieve voordelen bij de aangesloten winkels en bedrijven. Tevens maken ze kans op het winnen van mooie prijzen en sparen ze tegelijkertijd gratis Creditspunten voor leuke cadeaus en kortingen in onze webshop. Wij willen met Creditspas onze leden inspireren, belonen en laten genieten van de leuke dingen in het leven op het gebied van Travel, Living, Shopping, Mobility, Food & Drinks en Leisure!

B2B

Credits is een gezamenlijke dienst waar onze partners op een no cure no pay basis aan deel kunnen nemen. Een groeiende database van leden die vanuit werving van gedeelde klanten tot stand komt, stelt ons in staat snel te groeien in ledenaantal. Zo verwachten we voor komend jaar een groei van zo'n 15.000 leden in regio Rijnmond.

Hierin zijn onder andere timing en communicatie belangrijke onderdelen.

Timing

De timing in het contact met potentiele klanten is essentieel in het huidige medialandschap. Vandaag de dag wordt men overspoeld met een uiteenlopend aanbod van producten en diensten. Door onze commerciële acties op thematiek en urgentie in te zetten, slagen wij erin gericht aanbiedingen te doen. Dit betekent in de praktijk een effectieve campagne voor onze partners en een tevreden ledenclub als het gaat om de juiste aanbiedingen op het juiste moment waardoor deze niet als storend worden ervaren maar juist inspelen op de bestaande wensen en behoeftes. Denk aan speciale business pakketten op het gebied van sport, horeca of leisure.

Communicatie

Credits heeft zich ten doel gesteld efficiënt en innovatief te communiceren met de consument, zodat een perfecte match tussen vraag en aanbod ontstaat. Door de inzet van een breed pakket aan middelen zoals de website, Creditspas app, social media, (online) magazine, direct mailing, cadeaucheques en waardebonnen brengt Credits haar partners rechtstreeks in contact met haar leden, die op hun beurt weer profiteren van exclusief voordeel en advies binnen handbereik, op elk moment van de dag.

Aangezien de basis van een businessclub communicatie en netwerken is, nodig ik een ieder uit voor een kort persoonlijk gesprek zodat u een gezicht heeft bij de naam en we iedereen de Credits kunnen geven.

 

Bezoek de website: 

Word lid

Nog geen lid van BCPA? Meld u snel aan en vergroot uw netwerk:

Maak kennis

Wilt u kennismaken met BusinessClub Prins Alexander? U kunt een introductiebijeenkomst bijwonen om kennis te maken met de ondernemers!

Digitale zeepkist

 • Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?
 • De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur
 • Credits
 • VR4play
 • Pegasus Events
 • Wil jij ook jouw resultaat verbeteren?

  Ga dan eens een vrijblijvend gesprek met mij aan. Dan kijken wij samen naar wat je nodig hebt om tot het beste resultaat te komen, voor jou én jouw organisatie.

  Mensen bereid zijn te veranderen als zij daarvan de noodzaak inzien. En mensen hebben het vermogen om te bereiken wat zij echt willen bereiken. Ook jij.

  Lees meer

 • De missie van Stichting Meemaken in Miniatuur

  De missie van de stichting Meemaken in Miniatuur is om zoveel mogelijk mensen de wereld in miniatuur te laten beleven in meest brede zin, met name kinderen, senioren en minder validen. Wij willen hen laten genieten en hen iets leren door de bijzondere ervaring van model-, maquette- en miniatuurbouw.

  Lees meer

 • Credits

  Als nieuw toegetreden lid van Businessclub Prins Alexander maken wij graag van deze gelegenheid gebruik om ons voor te stellen.
  Credits is een serviceplatform voor het MKB zowel B2B als B2C waarin betere prijzen en meer klanten voor de ondernemers centraal staan. De consument profiteert hier van mee door middel van voordeel (deals), punten sparen en het winnen van prijzen.

  Lees meer

 • VR4play

  Wij willen Virtual Reality toegankelijk en onder de aandacht brengen. Niet door het ontwikkelen van de soft- en hardware, maar door een breed publiek de mogelijkheden van Virtual Reality te laten ervaren.
  De recreant bieden wij Virtual Reality games en belevingen. De zakelijke markt bieden wij bedrijfsuitjes, workshops en teamtrainingen.

  Lees meer

 • Pegasus Events

  Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

  Lees meer

Laatste nieuws

 • De nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe imposante showroom van Peugeot Blauwendaal was vooruitstrevend en verrassend
 • De Algemene Ledenvergadering verliep vlot in vijf kwartier
 • Te gast bij de Persgroep op het Forepark in Den Haag
 • Jouw bedrijfspagina op Facebook promoten
 • Website in een nieuw jasje
 • De nieuwjaarsbijeenkomst in de nieuwe imposante showroom van Peugeot Blauwendaal was vooruitstrevend en verrassend

  Na het welkomstwoord van voorzitter Inge gaf zij het woord aan Yvonne Zwarts, accountmanager van Blauwendaal.

  Nadat zij de algemeen directeur had voorgesteld kregen wij inzicht hoe deze nieuwe showroom, nadat hij volledig was gestript, opgeleverd is.

  Lees meer

 • De Algemene Ledenvergadering verliep vlot in vijf kwartier

  Onze voorzitter Inge hield zich redelijk strak aan het tijdschema.
  Allereerst gaf zij een opsomming van weer een aantal nieuwe leden en dat deed haar deugd. Het was een vlotte vergadering en enkele bestuursleden gaven een heldere uiteenzetting over het gevoerde beleid in 2016, inclusief de daarbij behorende financiën.

  Lees meer

 • Te gast bij de Persgroep op het Forepark in Den Haag

  Met ruim 34 personen waaronder de helft van Ondernemers Netwerk Capelle hebben tijdens het bedrijfsbezoek in één van de drie rotatiedrukkerijen van de Persgroep waar onder andere het AD gedrukt wordt.
  Hier waren wij getuige van het drukproces van de middageditie van het AD. Spectaculair was het wel om te aanschouwen het de rotatiepers gestart werd en op topsnelheid 40.000 kranten in een uur kan drukken.

  Lees meer

 • Jouw bedrijfspagina op Facebook promoten

  Oproep: Als lid van de businessclub Prins Alexander is ook Facebook een kanaal om jouw bedrijfspage te promoten. Stuur ons de FB-link en wij Like'n deze meteen! 

  Lees meer

 • Website in een nieuw jasje

  De website van onze businessclub is onlangs in een 'nieuw' jasje gestoken - heeft u als lid iets te melden, een nieuwsfeit of een evenement? Of wilt u op de digitale zeepkist? Laat het ons weten!

  Lees meer

BusinessClub Prins Alexander
Postbus 81140 | 3009 GC Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E