Digitale zeepkist

Leden kunnen hier een digitale zeepkist beklimmen. BCPA stelt u in de gelegenheid om op deze digitale zeepkist uw 'pitch' te geven. Dat kan door middel van een korte tekst met afbeelding. Wenst u plaats te nemen, dan nodigen wij u van harte uit om uw pitch aan ons te zenden.

 

Pegasus Events

Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Lees meer

Design schoonmaak

Design schoonmaak

Design schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf waar de medewerkers met veel enthousiasme en professionaliteit staan voor hun werk. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een flinke maar ook trouwe klantenkring.

Lees meer

Erasmus Uitvaart

Erasmus Uitvaart

ERASMUS UITVAART, een kleinschalige en onafhankelijke organisatie met een zeer ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg, advies en ondersteuning. Wanneer iemand uit uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Wij helpen u graag bij het vormgeven van de uitvaart met suggesties en professioneel advies. Uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!

Lees meer

Lievaart Vormgeving & Communicatie

Lievaart Vormgeving & Communicatie

Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

Lees meer

BusinessClub Prins Alexander
Postbus 81140 | 3009 GC Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E