Eerste ledenbijeenkomst dit jaar groot succes

Onze leden werden gastvrij ontvangen in de vernieuwde showroom van Mobilitycentre Volvo aan de Hoofdweg.

We werden warm onthaald door Marco Vervoorn, reeds enige tijd vestigingsmanager; het trio The Flamingo’s zorgde voor swingende klanken. Op de statafels stonden al enige lekkernijen.

Na een kort welkom en inleiding van onze voorzitter werd het woord gegeven aan Marco Vervoorn die door veranderde werkzaamheden al geruime tijd niet meer aanwezig was op onze bijeenkomsten.

Hij introduceerde een nieuwe accountmanager, Remco Duivesteijn, die wel meer op onze bijeenkomsten aanwezig zal zijn.

Daarna werd het buffet geopend en kon iedereen zich tegoed doen aan een heerlijke maaltijd van cateraar Koen Slappendel.

Het bestuur kan terugzien op een geweldig smaakvolle en swingende eerste bijeenkomst tussen de fraaie Volvo’s met een kleine 50 bezoekers; hiervan werden 3 nieuwe leden geregistreerd die als introducé aanwezig waren.

 

Word lid

Nog geen lid van BCPA? Meld u snel aan en vergroot uw netwerk:

Maak kennis

Wilt u kennismaken met BusinessClub Prins Alexander? U kunt een introductiebijeenkomst bijwonen om kennis te maken met de ondernemers!

Digitale zeepkist

 • Pegasus Events

  Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

  Lees meer

 • Design schoonmaak

  Design schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf waar de medewerkers met veel enthousiasme en professionaliteit staan voor hun werk. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een flinke maar ook trouwe klantenkring.

  Lees meer

 • Erasmus Uitvaart

  ERASMUS UITVAART, een kleinschalige en onafhankelijke organisatie met een zeer ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg, advies en ondersteuning. Wanneer iemand uit uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Wij helpen u graag bij het vormgeven van de uitvaart met suggesties en professioneel advies. Uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!

  Lees meer

 • Lievaart Vormgeving & Communicatie

  Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

  Lees meer

Laatste nieuws

BusinessClub Prins Alexander
Postbus 81140 | 3009 GC Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E