Netwerkbijeenkomst Lust

Op woensdag 9 november waren we weer te gast bij Lust. De opkomst was met bijna 35 personen goed te noemen. Onder dit aantal waren ook een 5-tal enthousiaste introduce’s aanwezig.

Na enkele huishoudelijke mededelingen van onze voorzitter, nam Ingrid Adriaanse van Business 010 plaats op de zeepkist. Zij vertelde dat RTL bezig is met een nieuw businessprogramma, dat geheel in Rotterdam zal plaatsvinden met deelname van uitsluitend Rotterdamse ondernemers. De opnames gaan in februari van start, de uitzendingen volgen in april daarna. Een mooi initiatief voor onze stad!

Daarna nam Carola Kalishoek van First Support het woord. Ze gaf aan dat op 16 mei 2017 de 4e editie van Zaken op de Rails plaats zal vinden. Dit als vervolg op de 3 eerdere succesvolle edities. Ze deed een oproep aan de ondernemers om zich ook in 2017 weer aan te melden voor deelname dan wel een bezoek aan het festijn.

De rest van de avond werd er onder het genot van een drankje en een hapje weer volop genetwerkt en werden de nodige contacten gelegd.

En nu op naar de jaarafsluiting op 12 december a.s.

 

Word lid

Nog geen lid van BCPA? Meld u snel aan en vergroot uw netwerk:

Maak kennis

Wilt u kennismaken met BusinessClub Prins Alexander? U kunt een introductiebijeenkomst bijwonen om kennis te maken met de ondernemers!

Digitale zeepkist

 • Pegasus Events

  Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

  Lees meer

 • Design schoonmaak

  Design schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf waar de medewerkers met veel enthousiasme en professionaliteit staan voor hun werk. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een flinke maar ook trouwe klantenkring.

  Lees meer

 • Erasmus Uitvaart

  ERASMUS UITVAART, een kleinschalige en onafhankelijke organisatie met een zeer ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg, advies en ondersteuning. Wanneer iemand uit uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Wij helpen u graag bij het vormgeven van de uitvaart met suggesties en professioneel advies. Uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!

  Lees meer

 • Lievaart Vormgeving & Communicatie

  Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

  Lees meer

Laatste nieuws

BusinessClub Prins Alexander
Postbus 81140 | 3009 GC Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E