De Businessclub had met presentator Ruud van der Heijden sterke kaarten in handen tijdens de eindejaarbijeenkomst!

Tijdens de eindejaarbijeenkomst in het sfeervolle restaurant De Prins van Terbregge had de keukenbrigade van ons lid Simon Weijers zoals gebruikelijk weer iets fraais op tafel gezet wat bijzonder smaakvol was. Daarvoor een dikke pluim voor Simon en zijn personeel.

Het was een schitterende netwerkbijeenkomst met maar liefst 79 personen in een sfeervolle ambiance.

Niet onze voorzitter maar presentator Ruud van der Heijden opende deze avond en na een kort interview met onze voorzitter werd het buffet geopend.

Onze voorzitter Inge Lievaart, Diana van Gool en bestuurslid Bob Janse gingen gekleed in het thema wat komen ging en dat was kaarten.

Omdat Laurens (werkgever van Bob Janse) besloten heeft het lidmaatschap te beëindigen, werd Bob nog in het zonnetje gezet vanwege 10 jaar lidmaatschap en zijn jarenlange bestuurlijke inbreng.


Met Blackjack stal Ruud van der Heijden de show

Met zijn lieftallige assistente wist hij iedereen te vermaken met zijn blackjack spel, waarvoor kaarten met foto’s van een twaalftal leden neergezet werden op een standaard. Met het kiezen van een foto door onze leden werd na het omdraaien van de foto het cijfer kenbaar. Zo kon men de gok wagen om 21 bij elkaar te spelen.

Er waren 40 kleine kerstprijsjes beschikbaar; de hoofdprijs (een mooi wijnpakket) werd door Carola Kalishoek in de wacht werd gesleept.

Het bestuur kan terugzien op een smaakvolle avond met mooie gerechten, heerlijke drankjes en een vermakelijke blackjack show die op een humoristische manier gepresenteerd werd.

 

 

Word lid

Nog geen lid van BCPA? Meld u snel aan en vergroot uw netwerk:

Maak kennis

Wilt u kennismaken met BusinessClub Prins Alexander? U kunt een introductiebijeenkomst bijwonen om kennis te maken met de ondernemers!

Digitale zeepkist

 • Pegasus Events

  Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

  Lees meer

 • Design schoonmaak

  Design schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf waar de medewerkers met veel enthousiasme en professionaliteit staan voor hun werk. Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft inmiddels een flinke maar ook trouwe klantenkring.

  Lees meer

 • Erasmus Uitvaart

  ERASMUS UITVAART, een kleinschalige en onafhankelijke organisatie met een zeer ruime ervaring op het gebied van uitvaartzorg, advies en ondersteuning. Wanneer iemand uit uw naaste omgeving komt te overlijden moet er in korte tijd veel geregeld worden. Wij helpen u graag bij het vormgeven van de uitvaart met suggesties en professioneel advies. Uitvaartverzorging met een Rotterdams accent!

  Lees meer

 • Lievaart Vormgeving & Communicatie

  Lievaart Vormgeving & Communicatie is een full-service reclamebureau met een enthousiast team. In onze studio zijn wij dagelijks bezig met alle facetten van marketingcommunicatie in welke vorm dan ook. Lievaart Vormgeving & Communicatie is een bureau dat creatief met u meedenkt! U kunt bij ons terecht voor: Logo ontwerp, ontwerp huisstijl, illustraties, fotografie, brochures, flyers, catalogi, handelsdrukwerk, opmaak... 

  Lees meer

Laatste nieuws

BusinessClub Prins Alexander
Postbus 81140 | 3009 GC Rotterdam | T 010 421 46 13 | F 010 421 48 87 | E